Inleiding Opdracht Handelingen Bronnen Beoordeling Afsluiting Leerkracht

bron: noteworthy_knight_rtAfsluiting

Goed gedaan hoor!! Jullie hebben nu heel veel vragen beantwoord en weten een stuk meer over hoe de mensen in de middeleeuwen leefden. Jullie zijn nu wel klaar om naar de middeleeuwen te reizen en jullie te gedragen als echte ridders & jonkvrouwen.

Als een leuke afsluiting kunnen jullie nu testen of jullie ook echt wat van ridders en jonkvrouwen afweten. Als je op de onderstaande link klikt ga je naar de test toe.

http://www.iselinge.nl/scholenplein/pabolessen/

Omdat jullie allemaal een ander onderwerp hebben onderzocht over de middeleeuwen, is het misschien leuk om jullie poster te presenteren in de klas. Zo kunnen jullie de andere kinderen in de klas vertellen over wat jullie hebben ontdekt. Als iedereen het onderwerp van zijn/haar poster presenteert, weet je aan het einde van de presentaties bijna alles over de middeleeuwen.

Het is ook leuk om alle posters in de klas op te hangen! Dan kan iedereen lezen waar jullie in de klas aan hebben gewerkt.

We hopen dat jullie met veel plezier aan deze webquest hebben gewerkt en dat jullie de andere onderwerpen misschien ook nog eens gaan maken, of gewoon gaan lezen!