Inleiding Opdracht Handelingen Bronnen Beoordeling Afsluiting Leerkracht

Beoordeling

Als je de folder helemaal klaar hebt kun je voordat je je werk inlevert nog even kijken hoe jouw juf of meester jouw folder zal beoordelen. Ga in onderstaand schema na hoeveel punten je scoort. Ben je tevreden met de score dan kun je de folder inleveren bij jouw juf of meester. Denk je nog hoger te kunnen scoren kijk dan naar de onderdelen die je nog kan verbeteren. Door de score kun je zien wie je bent.

  Steward(ess)
 (0 punten)
Copiloot
(5 punten)
Piloot 
(10 punten)

Score

Inhoud De folder geeft bijna geen informatie, plaatjes ontbreken of zijn niet bruikbaar. Je folder geeft informatie, er wordt matig gebruik gemaakt van plaatjes. Je folder geeft veel informatie en de plaatjes ondersteunen de tekst.
Lay-out
(aantrekkelijk)
Jouw informatie is niet in een folder weergegeven. Ook is het geen overzichtelijk geheel geworden. Het is een folder, maar niet erg overzichtelijk. Het is een heel aantrekkelijke folder, valt op. Het is overzichtelijk ingedeeld.
Taal De tekst is vrijwel onleesbaar. Veel fouten en onlogische zinnen. Je hebt tekst van Internet overgenomen. Er is niet foutloos geschreven en het is matig te lezen. Je hebt je taal niet aangepast. Je gebruikt duidelijk, heldere taal zonder spellingsfouten. Je hebt ook goed gelet op wie het straks gaat lezen. Je hebt geen tekst van Internet overgenomen.
  tot 10 punten 10 - 20 punten 20 of meer punten  
Totaal score: